Blog

Extra geld verdienen? Crypto handelen is de oplossing!

We merken het allemaal, de dagelijkse boodschappen blijven maar duurder worden, energierekeningen waren nog nooit zo hoog en ook de inflatie lijkt maar niet te stoppen. Daarom is het helemaal niet raar om een beetje extra geld te willen verdienen in deze tijden. Met een beetje geluk en een hele hoop kennis kan het maar zo zijn dat je best veel winst kunt maken met het handelen in crypto. Als je inzet op de goede coin en deze op tijd verkoop kun je vaak tot wel 5-10% winst maken op je inzet! Je moet natuurlijk wel goed opletten welke coin je koopt. Daarnaast is beleggen nooit zonder risico. Lees daarom dit artikel en vergroot jouw kans op winst zoveel mogelijk!

Crypto (ver)kopen

Stap één is kiezen welke crypto je wilt gaan kopen. Bij deze beslissing komt veel onderzoek kijken. Bekijk de koers van de munten goed, lees het nieuws en maak op basis daarvan een beslissing. Heeft de koers al meerdere maanden een positieve trend en komt hij positief in het nieuws? Dat is dit het beste moment om de crypto in te kopen! Voor de zomer van 2022 zijn goede munten voor beginners bijvoorbeeld Dogecoin en Cardano. Vooral de Dogecoin koers heeft in de afgelopen maanden weer een flinke toename in waarde gezien. Investeren in deze coins is dus zeker geen slecht idee!

Hoe verlaag ik mijn risico?

Je wilt natuurlijk geld verdienen bij het handelen in crypto. Er zijn een aantal trucjes om te voorkomen dat je verlies maakt. Ten eerste wil je nooit maar één enkele coin in je wallet hebben. Door een groot portfolio te hebben verklein je de kans dat je verlies draait. De kans is namelijk erg klein dat alle munten in je wallet tegelijk crashen. Vaak is het dus zo dat er eentje in waarde vermindert, maar dat dit verlies kan worden opgevangen door de winst van een andere munt. Daarnaast wil je je niet vast blijven klampen aan een coin die verlies maakt. Maakt de crypto meer dan 1-2% van je totale inzet (over je hele wallet) verlies? Verkoop deze dan in één keer. Heb je bijvoorbeeld in totaal 4 coins gekocht met een totale waarde van 1000 euro? Dan verkoop je een crashende coin als deze tussen de 10 en 20 euro verlies heeft gemaakt. Zo blijft je verlies altijd beperkt!

Geef een reactie