Blog

Deze gadgets moet je kopen in 2019

Het nieuwe jaar staat alweer bijna voor de deur. Tijdens de kerstdagen hebben we verschillende cadeautjes gekocht voor andere mensen, maar in 2019 is het tijd om jezelf even te verwennen met een aantal leuke gadgets. In deze blog zullen we gaan kijken naar welke gadgets jij moet kopen in 2019.

Drone

Drones bestaan ondertussen al redelijk lang. Het is echter niet zo dat de drones van een aantal jaar geleden nog te vergelijken zijn met de drones die nu uitkomen. Waar drones eerst heel lastig waren te besturen, wordt dat alsmaar eenvoudiger. Dit heeft ermee te maken dat nieuwe technologieën drones vele male stabieler hebben gemaakt. Je zult nog wel even moeten oefenen met je nieuwe drone, maar je hoeft zeker geen expert te zijn om prachtige dronefilmpjes of foto’s te maken.

GoPro

Een GoPro is een kleine camera die bestendig is tegen heel veel dingen. Als je een GoPro laat vallen zal die het nog steeds doen. Het is dan ook de ideale camera voor alle outdoor activiteiten. Je kan hem dan ook heel makkelijk aan je helm vastmaken, zodat je jezelf POV kan filmen terwijl je van de pistes naar beneden skiet of met je mountainbike door de bergen fietst. De GoPro kan je overigens ook heel eenvoudig aan je drone vastmaken, zodat je de mooiste dronevluchten kan filmen. Vergeet niet om een geheugenkaart bij je GoPro te kopen, zodat je tijdens je vakanties lekker lang kunt filmen.

GoPro behuizing

Zonder behuizing kan een GoPro tot 10 meter diepte, als je wilt gaan duiken kom je soms dieper. Als je bijvoorbeeld je PADI duikbrevet hebt gehaald mag je tot 18 meter diepte duiken. Je hebt dan een behuizing voor je GoPro nodig. Met behuizing kan je tot 40 meter diepte duiken met je GoPro, dat is meer dan genoeg. Zelfs met een PADI advanced duikbrevet mag je namelijk maar tot 30 meter diepte duiken. Houd er wel rekening mee bij het kopen van de behuizing dat je de juiste behuizing voor jouw GoPro koopt.

Draadloze oplader

Tegenwoordig hebben steeds meer smartphones de mogelijkheid om draadloos op te laden. Dat is heel handig, maar je hebt wel een apparaat nodig waar je je smartphone op kunt leggen om op te laden. Dit is een grote aanrader want opladen met een kabel zorgt vaak voor problemen. Soms zit de kabel niet goed en je mobiel, en soms bijt je kat de kabel kapot. Ga in 2019 dus voor draadloos opladen!

Geef een reactie